Levensboek

Wilt u uitgebreid stilstaan bij alle hoofdstukken uit uw leven, van uw jeugd tot nu? Dan raad ik u het Levensboek aan. Wij hebben dan vier gesprekken van ongeveer twee uur, waarbij we beginnen bij uw jeugd en vervolgens stapsgewijs naar het heden toewerken.

  • 4 interviews van ca. 2 uur
  • 2 correctierondes
  • ca. 60 pagina’s B5 staand
  • 20 foto’s in het boek + 1 foto op de cover
  • professionele opmaak
  • harde cover
  • druk in kleur op papier afkomstig uit duurzaam bosbeheer (FSC-keurmerk)
  • 1 exemplaar (extra exemplaren kosten ca. € 39,-)
  • gratis thuisbezorgd
Prijs: Vanaf 4795 euro

Levensboek

Deze optie wordt het meest gekozen door 75+’ers en 80+’ers. Vaak zijn dat ouderen die het belangrijk vinden om hun ervaringen uit de Tweede Wereldoorlog door te geven. Ook oudere dames en heren die een interessante (soms internationale) carrière hebben bekleed, kiezen meestal voor een uitgebreid levensboek.

levensboek

Kennismakingsgesprek

Tijdens het kennismakingsgesprek bekijken we hoeveel interviews nodig zijn om uw verhaal in beeld te brengen. Ik laat u dan ook enkele voorbeelden zien van levensboeken van klanten die u voorgingen. In goed overleg maken we vervolgens een planning van de gespreksonderwerpen en de gesprekken. Uiteraard is er in een levensboek volop ruimte voor uw foto’s. Ook een overzicht van uw cv kan opgenomen worden. Alles is bespreekbaar.

Overigens is dit niet iets wat u ‘even’ doet. Hoewel ik uiteraard het meeste werk voor mijn rekening neem, wordt van u verwacht dat u de gesprekken voorbereidt (ik help u daar natuurlijk bij) en dat u de tijd neemt om het manuscript te lezen en te corrigeren. Dat kan best wat energie kosten. Het is belangrijk om daarbij stil te staan. Daarom is deze optie alleen geschikt voor senioren/ouderen die in redelijk goede gezondheid verkeren.

“Het boek is schitterend geworden. Mijn kinderen hebben het inmiddels ook met veel plezier gelezen en zij zijn er zeker net zo blij mee als ik. Zeer bedankt.” – Nel (84 jaar)

“Ik blader mijn boek nog meerdere keren per week door. Zelfs nog na twee jaar. Soms lees ik een hoofdstuk opnieuw, en soms bekijk ik alleen de foto’s. Maar iedere keer maakt het weer nieuwe herinneringen in me los. Veel dank, Hanneke.” – Sybrand (73 jaar).

De kinderen waren zeer enthousiast. Ook de kleinzoon van 18, hij mailde: ‘Ik heb het achter elkaar uitgelezen en dat doe ik nooit met een boek!’ Zoonlief heeft zijn knapen van 6 en 8 jaar er zelfs een stukje uit voorgelezen, toch wel bijzonder.” – Engelien (85 jaar).

Ik vond het enig om te doen en om met je te praten. Ik kan alleen maar zeggen: Mens, wat heb je dit fantastisch gedaan. Mijn complimenten!” – Hans (85 jaar).

opmaak boek

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Heeft u vragen? Of wenst u meer informatie? Neem dan gerust contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. 

Contact