Een levensverhaal cadeau doen

Wat geef je iemand die alles al heeft? Een levensverhaal is het ultieme geschenk voor een dierbare: persoonlijk, origineel en waardevol. Een geschenk waar de hele familie nog jaren plezier van heeft. Ideaal om cadeau te doen bij een gouden bruiloft, pensioen of bijzondere verjaardag.

levensverhaal cadeauWanneer u overweegt om een familielid een levensverhaal cadeau te doen, neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op voor meer informatie. Wellicht heeft u een bepaald budget in gedachten. Ik vertel u graag meer over de mogelijkheden en prijzen.

 

 

 

 

Hans (kreeg een levensboek cadeau voor zijn 85e verjaardag): “Hanneke! Wat heb je dit fantastisch gedaan! Het boek is schitterend geworden, werkelijk schitterend!”

Dochter van Hans: “Ik vind het een SUPERMOOI boek geworden! Echt heel leuk! Onze kinderen hebben ook allemaal een exemplaar, en die vinden het ook erg interessant om te lezen. En heel fijn dat mijn vader er zo tevreden mee is! Het was voor hem belangrijk om dit te doen, en ik ben heel erg blij dat ‘t hem gelukt is. En dat had hij nooit gekund zonder jouw hulp. Heel veel dank daarvoor!”