Referenties

Ali (61): “Het was fijn om met je te praten. En het boekje is supermooi geworden, veel mooier dan ik had verwacht. Ik ben er erg blij mee, ook omdat het een prachtig aandenken is aan mijn overleden man. Heel erg bedankt, ook namens mijn kinderen.”

oude philips radio

Fien (87): “Ik vond het best spannend, dat eerste interview. Maar Hanneke wist me vanaf het begin op mijn gemak te stellen. En het resultaat is echt geweldig. Ik heb gewoon mijn eigen boek!”

Rien (84): “Ik had zelf mijn memoires geschreven, maar ik slaagde er niet in het geheel tot een goed eindresultaat te brengen. Hanneke heeft mijn manuscript in goed overleg met mij geredigeerd en professioneel laten vormgeven en drukken. De familiefoto’s maken het helemaal af.

Ik ben zeer positief over het resultaat en ook mijn kinderen en kleinkinderen reageren enthousiast. De samenwerking met Hanneke was bovendien uitermate prettig. Ik kan haar zeker aanbevelen bij iedereen die zijn of haar levensverhaal wil laten schrijven.”

Zoon van Rien: “Als kind kreeg ik fragmenten mee van het oorlogsverleden van mijn vader, maar op jonge leeftijd vond ik dat niet meer dan spannende verhalen. In het boek las ik alle gebeurtenissen voor het eerst achter elkaar en in de juiste volgorde. Toen begreep ik pas hoe levensbepalend die periode voor hem is geweest. En indirect ook voor mij, want waarden die hij destijds meekreeg, droeg hij later ook over op mij.”

An (90): “Keurig en zeer professioneel. En alleen maar positieve reacties van de mensen die het gelezen hebben. Bedankt!”

ausweis oorlogsverhalen

Dochter van Cor (82): “Beste Hanneke, hierbij wil ik je van harte bedanken voor het samen met mijn vader maken van het boek over zijn leven! Het is een prachtig boek geworden! Was echt een superleuke verrassing vanmorgen op zijn verjaardag toen hij ons allemaal een boek heeft gegeven! Ik wist wel dat hij ergens mee bezig was, maar dat het zo mooi zou zijn had ik nooit verwacht! Er is menig traantje gevloeid! Nogmaals hartelijk bedankt.”

Wilt u een uitgebreid levensboek of liever een bescheiden biografie?

Op de pagina Mogelijkheden vindt u een overzicht van de verschillende opties.