Nieuws


Uw Levensverhaal verhuist..!

8 januari 2018 | Blog, Nieuws |

Het nieuwe jaar begint voor Uw Levensverhaal in… Den Haag!

De afgelopen jaren was ik met mijn kantoor gevestigd in het hart van Rotterdam, maar in 2018 keer ik terug naar Den Haag, de stad waar mijn wortels misschien niet liggen (er stroomt Limburgs bloed door mijn aderen), maar mijn hart wél. Ik heb het geluk gehad een fijn appartement/kantoor te vinden in het prachtige historische Duinoord. Vlak bij de gezellige Reinkenstraat én vlak bij het strand. Heerlijk!

Vanuit Den Haag ga ik de komende jaren verder met het optekenen van de levensverhalen van senioren in de regio Den Haag en Rotterdam. De eerste interviews van 2018 zijn al gepland.

Wilt u uw levensverhaal laten schrijven of een familielid een levensverhaal cadeau doen? Neem dan contact met mij op voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Tot ziens!

O ja, de foto toont de Groot Hertoginnelaan aan de kant van de 2e Schuytstraat, ca. 1915. Mooi hè?