Nieuws


Wie jarig is trakteert: gratis op de foto

21 september 2015 | Nieuws |

Dit jaar viert Uw Levensverhaal haar 5-jarig bestaan. Vijf jaar vol mooie en boeiende verhalen van heel verschillende mensen, en vijf jaar ondernemerschap met vallen en opstaan. Nu staat er een groeiend bedrijf met een grote schare tevreden klanten, en dat mag gevierd worden! Daarom heb ik, Hanneke Schmeets, oprichter en eigenaar van Uw Levensverhaal, een speciale aanbieding voor u.

Een mooie, actuele foto

In de afgelopen jaren is het mij opgevallen dat veel senioren en ouderen vrijwel geen actuele foto’s van zichzelf hebben. Het liefst laten zij zichzelf zien zoals ze vroeger waren: als frisse tiener of jonge vader/moeder. Want: “Dat rimpelige hoofd van mij… moet dat nou echt op de foto? Zet de kleinkinderen er maar op!” Jammer, want rimpels zijn niet lelijk. Integendeel, ze vertegenwoordigen stuk voor stuk een hoofdstuk uit uw levensverhaal. Daar hoeft u zich toch niet voor te schamen?

Aanbieding: gratis fotoshoot t.w.v. € 250,- 

Wanneer u nu een levensverhaal bij Uw Levensverhaal aanvraagt*, krijgt u een fotosessie door Romi Tweebeeke Fotografie, alias de Ouderenfotograaf, cadeau. Romi is gespecialiseerd in het fotograferen van senioren en ouderen. Zij is dus dé persoon om een mooie foto van u te maken en is pas tevreden als u dat ook bent. Zij zorgt ervoor dat u zich op uw gemak voelt voor de camera en dat eventuele zenuwen aan uw kant snel verdwijnen. Op die manier krijgt u gegarandeerd een foto om trots op te zijn.

U bepaalt zelf waar u gefotografeerd wordt. Dat kan thuis in de woonkamer zijn, maar ook in de tuin, of bij de fietsvereniging of golfclub. Het is maar net wat u wilt. De foto wordt vervolgens opgenomen in het levensverhaal (op de cover of op een andere plaats in het boek). Tegen een kleine meerprijs kunt u de foto ook een aantal keer laten afdrukken. Leuk voor de kinderen en de kleinkinderen.

Een mooie foto is de perfecte aanvulling op uw levensverhaal!

Heeft u belangstelling voor een eigen boek? En wilt u gebruik maken van deze tijdelijke actie? Neem dan contact op door een mail te sturen naar hanneke@uwlevensverhaal.com. Romi en ik ontmoeten u graag.

* Deze actie is geldig tot 31 december 2015 en geldt voor alle soorten levensverhalen, met uitzondering van het Levensverhaal Digitaal.