Zelf Schrijven

Wilt u zelf uw biografie of levensverhaal schrijven? Of heeft u al aantekeningen liggen en wilt u die laten redigeren? Het is natuurlijk geweldig als u zelf uw verhaal schrijft. Maar wellicht heeft u daar wat ondersteuning bij nodig. Bijvoorbeeld met de structuur van uw tekst. Of misschien wilt u de vormgeving en het drukwerk graag uitbesteden.

levensverhaal schrijvenWat uw wensen ook zijn, ik help u graag. Samen zorgen we ervoor dat uw boek af komt.

Kosten: 60 euro per uur.


 

Rien (84): “Ik had zelf mijn memoires geschreven, maar ik slaagde er niet in het geheel tot een goed eindresultaat te brengen. Hanneke heeft mijn manuscript in goed overleg met mij geredigeerd en professioneel laten vormgeven en drukken. De familiefoto’s maken het helemaal af.

Ik ben zeer positief over het resultaat en ook mijn kinderen en kleinkinderen reageren enthousiast. De samenwerking met Hanneke was bovendien uitermate prettig. Ik kan haar zeker aanbevelen bij iedereen die zijn of haar levensverhaal wil laten schrijven.”

Peter (72): “Met de computer werken is voor mij geen probleem, dus ik had in twee jaar tijd mijn eigen levensverhaal in Word opgeschreven. Maar door mijn dyslexie bevatte de tekst wel erg veel fouten. Bovendien was de structuur ver te zoeken. Dankzij Hanneke heb ik nu een vlot lezend, goed gespeld levensverhaal, dat na mijn dood door mijn kinderen gelezen mag worden. Mocht ik nog een vervolg willen schrijven, dan zal ik haar zeker weer benaderen.”

 


 

Interesse? Bel of mail me gerust voor meer informatie of een vrijblijvende kennismaking.